Rozdělení akcí

Možná už jste postřehli, že letošní kalendář akcí obsahuje mnoho výprav samostatně pro naše nejmladší členy (vlčata a světlušky) a členy starší. Toto rozdělení akcí je zapříčiněno hlavně odlišností programu, který pro dané kategorie připravujeme. Některé akce jsou opravdu na různá místa v různé termíny, ale zdaleka ne všechny akce, které se jeví jako separované opravdu takovými jsou. Někdy se prostě jen stane, že skauti vyrazí o den dřív, či jinou trasou a se zbytkem skupiny se střetnou v průběhu. 

Kvůli tomu jsme na webu vytvořili nové stránky, kde jsou vypsány nadcházející akce přímo pro danou skupinu. U vlčat a světlušek jde o stránku na adrese https://27.skauting.cz/akce/vlčata a pro skauty, skautky a rovery o stránku na adrese https://27.skauting.cz/akce/skauti. Na úvodní stránce stále zůstane přehled všech nadcházejících akcí. 

Společně s vytvořením těchto stránek byly vytvořeny i nové zdroje pro vaše softwarové kalendáře. Adresy jednotlivých zdrojů jsou k nalezení na adrese https://27.skauting.cz/akce/feed