Registrace 2015

Rádi bychom Vás informovali, že jako každý rok, je i letos zapotřebí uhradit registrační poplatek za členství v Junáku. Pro rok 2015 byla stanovena částka 800,-Kč (stejně jako minulý rok) a je nutné ji do 28.ledna 2015 zaplatit. Pro sourozence je poplatek vždy s dalším placením o 100,- Kč nižší (1 dítě – 800 Kč; 2 děti – 1500 Kč; 3 děti – 2200 Kč). Způsob úhrady je možný výhradně jen v hotovosti, navíc prosíme o platbu částky přesně, máme jen omezené možnosti na vracení.

Jako minulý rok i letos používáme registrační formulář, který je třeba pro bezproblémovou registraci vyplnit. Je to pro nás důležité zejména pro udržování aktuálních dat v našem adresáři. Formulář lze vyplnit třemi způsoby:

  1. vyplněním elektronického formuláře
  2. vyplněním údajů do formuláře ve formátu *.doc a odesláním zpět na e-mailovou adresu jizni.kriz@seznam.cz
  3. vyplněním papírového formuláře, který bude rozdán na schůzkách, nebo který si lze vytisknout

Upozorňujeme, že registrován bude pouze člen, který odevzdá jednou ze tří možných forem registrační formulář a zároveň za něj bude zaplacen příslušný registrační poplatek!

V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na oddílový e-mail, případně telefonicky přímo na vedoucího oddílu Petra na telefon 606 179 234.