Tábor 2022

Tábor bude! Tábor bude jako doposud dvoutýdenní a to od 2.7. do 17.7. (16.7. pro vlčata,světlušky a nově přešátkované skauty a skautky).

 

Přihlašování na tábor proběhne prostřednictvím online formuláře na adrese https://forms.gle/SwfkacNVygv1dWs7A.

Přihlašovat se na letošní tábor je možné do 15. 5. Upozorňujeme, že online přihláška nenahrazuje přihlášku papírovou, kterou bude třeba při příjezdu na tábor společně s dalšími dokumenty předat zdravotníkovi. 

 

Cena tábora byla pro letošní rok stanovena na 4000 Kč.

 

Letošní rok bude možné zaplatit následujícími způsoby:

  1. Platba převodem - do 12. 6. na účet 2800294499/2010, var. symbol 27, zpráva pro příjemce: jméno dítěte

  2. Platba fakturou - Jméno zaměstnance, jméno dítěte, název firmy, sídlo firmy a IČO je třeba zaslat co nejdříve, nejpozději však 25. 5. na e-mail jiznikriz@skaut.cz

  3. Hotově - na místě

 

Tábor bude počítat s maximálním počtem 29 dětí mladších 16 let. Jelikož se nám za minulé dva epidemické ročníky osvědčilo 14 dní bez rodičů, tak letos opět oficiální návštěvní den neproběhne. Nebráníme se ovšem individuálním návštěvám s lahodným výkupným.

 

Předem se omlouváme, pokud bychom vaši přihlášku odmítli, ale současné podmínky nám nedovolují vzít více dětí. O odmítnutí byste se dozvěděli nejpozději 17. 5. Pokud se vám do té doby neozveme, vše proběhlo v pořádku a s vaším dítětem počítáme.

 

Další informace o táboře a dokumenty k tisku zašleme v průběhu května.

Níže zmíněné dokumenty kromě “Táborové informace”, budete v den příjezdu na tábor odevzdávat řádně vyplněné spolu s kartičkou zdravotního pojištěnce (a případně i léky) zdravotníkovi. Veškeré dokumenty pošleme v průběhu května.

  • Táborové informace

  • Přihláška na tábor

  • Souhlas s poskytováním informací o zdravotním stavu dítěte vedoucímu/zdravotníkovi akce

  • Prohlášení o bezinfekčnosti účastníka

  • Posudek o zdravotní způsobilosti účastníka (je vystavované lékařem, jeho platnost je 2 roky)

 

Táborový kostým:

Letošním tématem je Starověké Řecko a proto bychom byli rádi za kostýmy na toto téma. Doporučujeme vzít staré prostěradlo a vystřihnout obdélník s dírou na hlavu. Oba konce by měly dosahovat dětem nad kolena (budou v kostýmu běhat, tak ať jim zbytečně nepřekáží). Kolem pasu by měl být pruh látky upevněn páskem nebo kouskem provazu (neměla by to být uzlovačku, tu budou potřebovat třeba během etapových her). Prostěradlo doporučujeme bílé, pár let se už marně snažíme zbavit se barev na batikování, takže letos v této snaze asi budeme pokračovat.

 

Dále bychom rádi nabídli skautům možnost přijet na tábořiště dříve a to již v pátek 1. 7., v případě starších skautů a roverů je možnost zůstat na Kosáku už po stavěcí výpravě. Hlavní (ale ne jedinou) náplní tohoto týdne bude příprava tábořiště k sobotnímu startu tábora.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. 


Tags: