Tábor 2016 - První informace

Začal měsíc duben a je nejvyšší čas začít vám poskytovat informace o letošním táboře. Tábor se uskuteční na tradičním místě na Kosím potoce v termínu 2.7. - 17.7 2016. Jako každý rok bude tábor o týden předcházet stavěcí výprava a byli bychom velmi rádi, aby se na ní dostavili všichni budoucí účastníci tábora.

Ale teď již k dalším termínům. Termín závazného přihlášení na tábor je konec dubna. Toto přihlášení můžete provést několika způsoby:

  1. Vytisknout, vyplnit a odevzdat (např. na schůzce) stranu č. 3 pdf souboru s přihláškou
  2. Elektronicky na oddílový mail jizni.kriz@seznam.cz
  3. Jiným vhodným způsobem, např. přinést na schůzku nějaký podobný dokument s informací, že se vaše dítě zúčastní tábora

Po zkušenostech z minulých let letos není možné přihlásit vaši ratolest jen na polovinu tábora, čili přihláška je brána automaticky na celou dobu konání tábora.Dalším důležitým datem je konec května. K tomuto datu je třeba zaplatit účastnický poplatek ve výši 2.700 Kč. Je možné platit hotově, nebo převodem na účet. Při formě placení fakturou prostřednictvím zaměstnavatele je třeba do konce května poskytnout potřebné fakturační údaje, které jsou tyto: jméno zaměstnance; jméno dítěte; název firmy, sídlo a IČO. Bližší informace o platbách budou součástí dalšího informativního e-mailu na přelomu dubna a května.Na závěr bychom vás chtěli poprosit o dodržování výše zmíněných termínů, jejich dodržení nám velmi usnadňuje práci. Navíc jejich nedodržení může mít za následek nepřijetí dítěte na tábor!

Pokud byste k výše uvedenému měli jakýkoliv dotaz nebo připomínku, neváhejte nás kontaktovat.

 

V rámci tábora bude probíhat i velká táborová hra s tématem divokého západu.  Jako každý rok i letos pro tento program uvítáme vhodný dobový kostým u všech účastníků. Jeansy, vesty, klobouky, široké opasky, mexické poncho, … . 

Hotový kostým bude zapotřebí už v průběhu června na některé z posledních schůzek.

Kostým nebude mít vliv na hru, ani herní role. Každý nemusí být cowboy, rozmanitosti se meze nekladou. Pro inspiraci se můžete kouknout na některé westernové filmy jako Tenkrát na západěSedm statečných a další.

 

Další informace se budou postupně objevovat na stránce tábora