První informace k táboru

Přihlašování:
Letos je jediná možnost závažného přihlášení prostřednictvím elektronického formuláře, jiná forma možná není. Odkaz na přihlašovací formulář zde: Formulář na přihlášení  Pakliže byste s přihlašováním měli nějaké potíže, neváhejte se na nás obrátit, buď emailem, telefonem nebo osobně na schůzce, vedoucí schůzek vám s přihlášením pomohou, případně vás mohou přes chytrý telefon podle vašich instrukcí okamžitě přihlásit. Termín pro přihlášení je 31.5.2017! Papírová přihláška, která je také přiložena k tomuto e-mailu, neslouží k závaznému přihlášení v tuto chvíli, ale je nutné ji odevzdat vyplněnou při příjezdu na tábor. Bez oficiální papírové přihlášky nemůžeme účastníka do 18-ti let na tábor přijmout!


Placení:
Tábor je možné zaplatit třemi způsoby:

  1.  Hotově na schůzce, případně na výpravě. Pokud budete vyžadovat v případě hotovostní platby příjmový doklad, samozřejmě vám ho vystavíme.
  2.  Převodem na účet. V tomto případě použijte následující údaje pro platbu:

Číslo účtu:  2800294499/2010 (Fio banka a. s.)
Variabilní symbol: 27
Zpráva pro příjemce: jméno dítěte

  1.  Fakturou přes vašeho zaměstnavatele. V tomto případě nám zašlete následující údaje, podle kterých naše středisko vystaví fakturu a odešle ji vašemu zaměstnavateli:

Jméno zaměstnance
Jméno dítěte
Název firmy, sídlo firmy a IČO

Pokud váš zaměstnavatel bude vystavovat objednávku, na jejímž základě pak budeme vystavovat fakturu, použijte následující údaje:
Junák - český skaut, středisko Stopa Plzeň, z. s.
Americká 29, 301 00 Plzeň
IČ: 49777963

Číslo účtu:  2800294499/2010 (Fio banka a. s.)


Cena tábora je 2700 Kč. Termín pro zaplacení je 31.5.2017!

Podmínky účasti:

Pro letošní rok máme z administrativních důvodů limit 30-ti (z možných zhruba 40-ti) účastníků do 15-ti let. Z tohoto důvodu s přihlašováním a placením neotálejte, pořadí přihlášení je jedním ze zásadních faktorů, ovlivňujících splnění podmínek pro účast. Nejdůležitějším faktorem je však to, aby měl člen dostatečný počet devíti zubů, které se sbírají od října. Bližší informace o sběru zubů lze nalézt v posledním čísle časopisu Jižan (ke stažení na našich webových stránkách, v papírové podobě se rozdával na vánoční výpravě), nebo u vedoucích schůzek. Kolik má kdo zubů by v tuto chvíli měl vědět každý sám.

Další informace:
Pokud se to k vám ještě nedostalo, téma letošního tábora bude pravěk. Proto bude třeba pro navození správné atmosféry vybavit každého účastníka nějakým vhodným kostýmem.
Odjezd a příjezd na letošní tábor také dozná změny. Příjezd bude v sobotu 1.7. v odpoledních hodinách, bude upřesněno, odjezd bude rozdělen na odjezd vlčat a světlušek a ostatních. Vlčata a světlušky budou odjíždět už v sobotu večer (čas bude upřesněn), skauti, skautky a starší osazenstvo zůstane až do úplného konce, tj. do okamžiku složení poslední bedny do skladu. Rozchod tedy budou mít až v neděli 16.7. v Plzni v brzkých odpoledních hodinách. Dřívější odjezd (pozdní příjezd) je možný jen vyjímatelně a je třeba ho nahlásit hlavnímu vedoucímu tábora (Petrovi) a to textovou formou, např. sms, email.

 

Další informace o letošním táboře k nalezení na stránce Tábor 2017